+31 6 41210411
info@elmar-jansen.nl

Over Elmar

Jouw website beter vindbaar

Wat begon als hobby, werd al snel een carrière in de online marketing

Tijdens een carrière van 6 jaar als stedenbouwkundig projectmanager besloot ik begin 2011 – als hobby – een webwinkel te beginnen in duurzaam en handgemaakt houten speelgoed (Houtspel.nl). De eerste bestellingen kwamen binnen en al snel werd het projectmanagement ingeruild voor het eigen ondernemerschap gecombineerd met een carrière in de online marketing.

Online marketing en SEO-specialist

Werkend bij verschillende agencies maar ook in-house, ben ik steeds meer gespecialiseerd in linkbuilding en (technische) SEO. Ondersteunend daaraan heb ik ervaring contentmarketing, waarbij ik me vooral bezighoud met het realiseren van de bijbehorende ontwikkel- en publicatie strategieën.

Zelfstandig maar niet alleen

Als freelancer werk ik zelfstandig maar zeker niet alleen. Ik werk graag samen met specialisten in mijn netwerk (o.a. developers, SEA-specialisten, CRO specialisten, Social media managers en tekstschrijvers) om al dan niet gezamenlijk de best denkbare resultaten te kunnen realiseren.

Eigenschappen

  • Vanuit mijn ervaring als webshop-eigenaar, SEO consultant en in-house SEO specialist ben ik zeer goed in staat om me in te leven in de situatie van de klant. Ik denk vervolgens in oplossingen en niet in onmogelijkheden.
  • Breed geïnteresseerd en krijgt energie van het overdragen van kennis.
  • Kan verschillende stakeholders goed bij elkaar brengen.
  • Legt graag relatie tussen ICT (vaak uitvoerend bij Technische SEO verbeteringen) en de rest van de organisatie.
  • Hecht waarde aan duurzaam en maatschappelijk ondernemen.

Meer weten? Over mij of hoe ik je het best zou kunnen helpen?

Neem dan even contact op, dan praten we onder het genot van een kop koffie of thee verder

Wat anderen zeggen over mij:

Elmar is in staat zijn diepgaande SEO-kennis praktisch toe te passen. Elmar maakt hierbij een waardevolle verbinding tussen techniek en commercie. Middels het bedenken én bouwen van slimme oplossingen, helpt hij de mensen in ons bedrijf slimmer te werken.

Oscar Diele
Oscar Diele

Directeur Flinders