+31 6 41210411
info@elmar-jansen.nl

SEO Advies strippenkaart

Jouw website beter vindbaar

Wat houdt de SEO advies strippenkaart in?

Met een SEO strippenkaart zorg je dat er altijd een SEO specialist voor je klaarstaat op het moment dat jij een vraag hebt. Ben je zelf bezig met het verbeteren van je vindbaarheid en loop je daarbij af en toe tegen punten aan waarvan je gewoon niet weet wat je het beste kunt doen? Dat is hét moment om je strippenkaart te gebruiken.

Heb je een strippenkaart, dan sta ik voor je klaar als jouw SEO-sparringpartner. Ik kan je helpen met de meest uiteenlopende SEO-vraagstukken. Met de strippenkaart help ik je op afstand, op de wijze die het beste bij je vraag/wensen past: Telefonisch, mail, whatsapp, of bv via een video-call. Is je vraag niet enkel theoretisch of heb je wat diepgaandere vragen om te bespreken, dan kun je deze het beste even mailen. Ik zal dan maximaal 30 minuten vooronderzoek doen om daarna de beste oplossingsmogelijkheden te bespreken.

Handig: Omdat ik je voorgaande vragen en prioriteiten ken, heb ik slechts beperkt tijd nodig om me in te lezen. Hiernaast krijg je met de SEO strippenkaart voorrang in mijn planning zodat je altijd snel verder kunt. Je kunt zelfs direct in mijn agenda een belmoment inplannen!

Wat doe ik voor je?

Zolang je vraag SEO-gerelateerd is maakt het niet uit waar je vraag precies over gaat. Heb je bv. vragen over:

  • De beste (menu en/of URL) structuur voor jouw site
  • Welke trefwoorden je het beste kunt inzetten en hoe dan?
  • Hoe je de interne linking kunt verbeteren
  • Wat voor backlinks je het beste kunt realiseren en hoe
  • Waar je het beste op kunt focussen voor je eerstvolgende optimalisatiestap
  • Hoe je de informatie uit de verschillende tools/dashboards moet interpreteren

SEO is maatwerk en een simpel antwoord is er daarom bijna nooit. Ik benoem daarom de voor- en nadelen bij de verschillende oplossingen zodat je zelf het beste besluit kunt nemen en zodat je de eerste vervolgstappen in je eigen project weer duidelijk op een rijtje krijgt.

Goed om te weten

De SEO strippenkaart is persoonsgebonden en niet website-gebonden. Heb je meerdere websites, dan kun je voor al deze websites dus gebruik maken van dezelfde strippenkaart. De SEO-strippenkaart is onbeperkt houdbaar maar is niet inwisselbaar voor geld.

Enkel wanneer je een nieuwe strippenkaart afsluit, heb je te maken met een nieuwe factuur. Totdat de strippenkaart opgebruikt is heb je daar verder geen administratief ‘omkijken’ meer naar. Aan het eind van elke sessie zal ik je duidelijk laten weten hoeveel tijd er nog op de strippenkaart over is. Strippenkaarten zijn gericht op advies en af te nemen voor 5, 10 en 20 uur. Heb je interesse in een SEO-advies-strippenkaart, neem dan snel contact op.


O.a Wemes projecten, Tipify en Houtspel gingen je voor.