+31 6 41210411
info@elmar-jansen.nl

Snelheid Optimalisatie

Jouw website beter vindbaar

Waarom is snelheid zo belangrijk voor SEO?

Snelheid is sinds juni 2018 een belangrijke rankingfactor voor Google en dat is terecht. Hoe vervelend vind jij het als het ‘lang’ duurt voordat een pagina geladen is? Het is zelfs zo dat elke 3 seconden laadtijd, een halvering in het aantal bezoeker betekend? Dat is 90% verlies in 10 seconden!

Is de website sneller, dan heb je een betere gebruikerservaring. Stijgt de gebruikerservaring , dan stijgt daardoor ook de waardering. Waardering van de bezoeker, maar ook van Google. Snelheid is de sleutel voor vele verbeteringen.

Snelheid optimalisatie
  • Posities stijgen door hogere snelheid
  • Conversie% stijgt door hogere snelheid
  • Advertentiekosten gaan omlaag door hogere snelheid

Reden genoeg om je website zo snel mogelijk te maken, toch?

Wat doe ik voor je?

Als eerst ga ik de website door. Ik zoek alle punten die snelheid-technisch niet ideaal zijn opgelost. Staan alle ongebruikte scripts bijvoorbeeld wel uit en wordt er slim gebruikt van caching? Natuurlijk worden ook de verschillende tools (lighthouse, GTmetrix, etc) gebruikt om alle issues boven tafel te krijgen. Stap 2 is vervolgens het per punt bespreken van de technische haalbaarheid van de benodigde verbetering met de beheerder/developer. In stap 3 stellen we een prioriteitenlijst op waarbij we beginnen met de verbeteringen die naar verwachting de grootste impact hebben. Ik zoek de verbeterkansen, Ik prioriteer ze, en ik begeleid de realisatie.


O.a. Flinders en Mobiel.nl gingen je voor.