+31 6 41210411
info@elmar-jansen.nl

Training – Advies – Begeleiding

Jouw website beter vindbaar

Wanneer is SEO training advies of begeleiding handig?

  • Hoor je regelmatig over SEO, maar weet je eigenlijk niet wat het is?
  • Mis je de kennis of know how om SEO verbeteringen door te voeren?
  • Merk je dat het marketing-team vastloopt en niet weet wat de volgende stap moet zijn?
  • Heb je zelf het idee dat je SEO kennis mist om je werk zo efficiënt mogelijk te doen?
  • Heb je de ambitie om door te groeien naar de functie van SEO specialist binnen jouw bedrijf?

Als het antwoord op 1 van deze vragen ja is, dan is de kans groot dat SEO training, advies of begeleiding voor jouw een goede oplossing is.

Training, advies of begeleiding is een geweldige investering. Niet alleen breng je kennis binnen, maar ook de bedrijfsresultaten groeien en het interne commitment stijgt!

Wat kan ik voor je doen?

De afgelopen jaren heb ik verschillende bedrijfsbrede SEO trainingen, workshops en presentaties mogen geven en ook heb ik verschillende SEO- en marketing-specialisten individueel naar een hoger werkniveau gebracht. Het geeft mij veel energie als ik anderen verder kan helpen of als ik het team de goede richting op kan sturen dus dat doe ik graag!

 Ik heb ruime ervaring in een adviserende en begeleidende rol en schuif graag binnen het bedrijf aan om gezamenlijk het beoogde doel te realiseren. Het maakt hierbij niet uit of de gewenste sturing gericht is op content (planning of creatie), linkbuilding (strategie, sturing of realisatie) of techniek (audit of optimalisatie).

Bij mijn SEO-trainingen bespreek ik altijd enerzijds de ‘ideale’ wereld, maar anderzijds gaan we altijd specifiek in op de mogelijkheden binnen de huidige organisatie. Op deze manier wordt een training concreet en toepasbaar en heb je aan het eind van de training genoeg verbeterkansen in je hoofd om de investering in een mum van tijd terug te verdienen.


O.a. Smart-im, Flinders, Houtspel en RTL gingen je voor.