+31 6 41210411
info@elmar-jansen.nl

SEO Diensten

Jouw website beter vindbaar

Zo goed mogelijk gevonden worden door relevant (én converterend) verkeer. Dat is waar het om draait binnen de online marketing strategie en daar kan ik mee helpen. Blijven de organische resultaten achter bij de doelstellingen of merk je dat het (marketing)team wat ondersteuning kan gebruiken? Ik benader SEO vanuit de breedste zin van het woord en help graag om de doelstellingen te behalen. Dit doe ik door het geven van sturing, het verzorgen van maatwerk adviezen of bijvoorbeeld het geven van een training. Bekijk ook even mijn diensten portfolio.

SEO training op maat

SEO en online marketing zijn constant in beweging. Ik zorg dat mijn kennis altijd actueel is en daarmee kan ik jou of je team de juiste training geven. Het maakt niet uit of de training nu een introductie in de online marketing, een simpele basistraining SEO, of juist een heel diepgaande SEO training moet zijn. Ik snap dat elke afdeling andere belangen heeft en een ‘eigen taal’ spreekt en daar kan ik goed op aansluiten. Lees hier meer over mijn SEO training en begeleiding. Wil je meer weten over de mogelijkheden en of ik je goed zou kunnen helpen met een training op maat? Neem dan even contact op.

SEO audit

Nadat je een SEO-audit hebt laten doen, weet je hoe je website er voor staat en hoe je deze verder kunt verbeteren. Helder uitgelegde – en praktische vervolgstappen waarmee je je vindbaarheid verhoogt.

Voorafgaand aan een audit wil ik een paar dingen van je weten: Zo wil ik weten wat je verwachtingen en doelstellingen van de audit zijn. Ben je op zoek naar quick wins die makkelijk door te voeren zijn of wil je het goed doen en wil je alle optimalisatiekansen weten? In dat geval kijk ik diepgaand naar de alle 3 de belangrijkste SEO-pijlers: Techniek, On page SEO ( = Content) en Backinkprofiel.

Als resultaat van een SEO audit ontvang je altijd een rapportage waarin per punt is beschreven wat er mis is en hoe dit verbeterd kan worden. Dit verbeteradvies is geprioriteerd op basis van het te verwachten effect. Natuurlijk lopen we de rapportage ook nog mondeling door en daarmee is het de perfecte input voor jou, de copywriter, marketeer en/of de webbouwer om de website structureel beter vindbaar te maken. Zie je het niet zitten om de aanpassingen zelf door te voeren? Geen probleem, die klus neem ik graag van je over.

Technische SEO scan

Met een technische SEO scan focus je op de elementen die het de zoekmachine zo makkelijk mogelijk maken. Hoe makkelijker de indexeringsrobot van Google de website kan lezen en begrijpen, hoe hoger de waardering van de website. Doet de website het goed op desktop en mobiel en laad de website ook wel snel genoeg op alle verschillende apparaten? Ik kijk naar ruim 50 technische verbeterpunten om de belangrijkste winkansen boven tafel te krijgen.

SEO advies en begeleiding

Indien gewenst schuif ik graag voor een wat langere periode binnen het bedrijf aan om gezamenlijk de beoogde vooruitgang te realiseren. Hier neem ik dan een adviserende en begeleidende rol aan die gericht is op het zo goed mogelijk incorporeren van SEO binnen de bedrijfsprocessen. Ik communiceer makkelijk, heb ervaring in het nemen van de lead, coach mensen graag inhoudelijk en door mijn ervaring kan ik zonder problemen de juiste prioriteiten stellen.

SEO migratie advies (en begeleiding)

Komt er een redesign van je website aan, ga je de structuur aanpassen of ga je zelfs helemaal over naar een nieuwe website? Houd dan ook rekening met de SEO want zonder een goed migratie-plan loop je het risico op een sterke daling in het aantal bezoekers. Ik heb ervaring in het doen van website migratie- en aanpassingtrajecten en help je graag om deze stap vooruit, niet ook een stap achteruit in vindbaarheid te laten worden. Meer info over Website of SEO-migraties?

Content- en linkbuilding strategie

Een mooie website is niet genoeg om goed gevonden te worden. Content moet toegevoegde waarde bieden voor de bezoekers en is tegelijk dé sleutel voor het verkrijgen van backlinks. Ik help je met het vinden van de juiste contentonderwerpen en hoe die het beste op de website kunnen worden verwerkt. Daarnaast help ik je om – al dan niet op basis van die content – een solide linkbuild-strategie door te voeren. Lees hier verder over wat ik voor je kan betekenen als het gaat om content en linkbuilding advies of executie.

Meer weten of gelijk je website beter vindbaar maken? Ik help je graag!

Klanten die je voor gingen

Met de juiste aandacht hét verschil maken

Logo Boer & Croon
Logo mobiel.nl
Logo Brunel
Logo Tenzing travel
Logo McGregor
Logo Hallmark
Logo Houtspel